Eindexamen doen? 4 anti stress tips :)

De eindexamens zijn weer begonnen, spannend! Hoewel het alweer heel wat jaartjes achter me ligt, kan ik me deze periode nog goed herinneren. Die enorme spanning, met z’n allen in die grote gymzaal en achteraf de gepubliceerde antwoorden checken en inschatten hoe ik het er vanaf had gebracht. Ik deed er alles aan om de spanning een beetje binnen de perken te houden en bereidde met tot in de puntjes voor: 3 pennen, 2 rekenmachines, een reserve geodriehoek en natuurlijk een aantal talismannen. Zo droeg ik altijd een ketting met een klavertje vier om. Van anderen herinner ik me nog de gelukssokken, gelukspennen en andere zaken die er voor moesten zorgen dat het resultaat goed zou zijn. Ben of ken je iemand dit jaar examen doet en wil je hen een talisman meegeven? Denk dan eens aan:

– het bekend klavertje 4
– een Buddha, deze brengt alleen geluk als je hem van iemand hebt gekregen
– een hangertje van jade, een echte geluksbrenger
– konijnenpootje…
JWF wenst alle eindexamenkandidaten veel succes!
17 mei 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.