Trend: denim op denim. Zo combineer je dat!

Vorig jaar las ik het al in verschillende modebladen: denim op denim was een van de nieuwe trends. Hoewel ik zeker geen ‘modemeisje’ ben, heb ik één stelregel altijd onthouden: spijkerstof op spijkerstof kon niet. Daar is dus verandering in gekomen.

Trend 2018
Vorig jaar wilde ik de trend nog niet volgen, maar inmiddels ben ik toch geïnspireerd geraakt. Dus ga ik toch maar eens kijken hoe ik mooie combinaties kan maken! Behalve dat het heerlijk zit en lekker praktisch is, zijn er echt supermooie modellen en pasvormen te vinden. Heel wat anders dan die wijde jeansblouses die ik me kan herinneren :-).

Hoe combineer je dat?
Ben je ook op zoek naar mooie combinaties? Denk bijvoorbeeld aan een mooie denim rok. Hoog in de taille gecombineerd met een denim blouse. De blouse pof je een beetje op. Combineer met blauwe sieraden. Ook de sieraden hoeven niet allemaal exact dezelfde kleur te zijn. Juist leuk als de sieraden in hetzelfde kleurengamma zitten en van elkaar verschillen.

sieraden blauw

Hier vind je de oorbellen uit de collage: oorbellen denim blue & armband kwartsiet. Hier vind je alle artikelen uit de collage.

Combineer jij verschillende kledingstukken van denim?

21 maart 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.