Sieraden met edelstenen

In mijn shop vind je verschillende edelstenen. Deze zijn niet alleen vaak prachtig om te zien, maar hebben volgens veel mensen vaak ook een diepere betekenis en oorsprong. Of een steen voor jou nu een diepere betekenis heeft of niet, het verhaal achter de steen in jouw sieraad is altijd leuk om te weten, toch? Daarom zal ik de komende tijd een aantal van deze stenen uitlichten mijn mail met Flair. Ik trap af met… de maansteen.

Maansteen kan je tegenkomen in allerlei verschillende kleuren, zoals blauw, grijs, wit, groen, roze en bruin. De maansteen komt aan zijn kleur, vanwege de mooie glans. De Romeinen dachten hier anders over, zij dachten dat maansteen was ontstaan uit gestolde manestralen en associeerden de steen met hun maangodinnen.

Maansteen past bij het sterrenbeeld kreeft. Als je het vanuit de spiritualiteit bekijkt, dan heeft maansteen veel positieve effecten op vrouwen. Zo zou maansteen de vruchtbaarheid bevorderen en heeft het een kalmerend effect op je gevoelsleven. Ben je een slechte slaper? Goed nieuws, maansteen schijnt ook een positieve werking te hebben bij slapeloosheid.

Ik vind maansteen een fijne steen om mee te werken, omdat de subtiele glans echt een vrouwelijk effect geeft aan de sieraden. Heb jij wel eens een sieraad met maansteen gedragen? Kies je voor de toegeschreven effecten of kies je gewoon een steen omdat je die mooi vindt?

09 februari 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.