Moederdag. Tips voor een gezellige Moederdag.

Aankomende zondag is het Moederdag, het kan je bijna niet ontgaan zijn. Heb jij ook een moeder die je deze dag gaat bezoeken of word je zelf misschien wel verrast? Wij hebben onze favoriete moederdagtips voor je op een rijtje gezet:

  1. Ga er samen op uit en geniet van het lekkere weer! Een bootje huren is de perfecte manier om samen van het heerlijke weer te genieten. Relaxt door een natuurgebied of gezellig door de grachten van een stad bij je in de buurt. Waar je ook gaat varen: vergeet je niet in te smeren, op het water gaat het drie keer zo snel.
  2. Doe een workshop samen. Of je nu een creatieve moeder bent of liever actief bezig bent, voor iedereen is er iets leuks te vinden. Lekker samen bezig zijn, supergezellig toch!
  3. Deel je Moederdag het liefst gewoon met de hele familie? Samen eten is altijd een goed idee! Lekker samen brunchen, BBQ-en, uitgebreid dineren, samen smaakt alles lekkerder. Ze zeggen dan wel dat moeders deze dag niet mogen koken, maar wat als dat nou net is waar jij blij van wordt … ;-)?

Wat ik zelf ga doen? Ik laat me lekker verrassen door mijn twee stuiterballen, ik schat in, zo rond half 7 ‘s ochtends :-). Het wordt heerlijk weer, dus we gaan lekker samen op pad. Veel plezier samen zondag !

08 mei 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.