Maxima jarig op 17 mei

17 mei viert onze koningin Máxima haar 51ste verjaardag. Waar ik me soms druk kan maken over een lachrimpel hier en daar, lijken de jaren geen vat te krijgen op de vorstin. Waar ze ook verschijnt en bij welke gelegenheid dan ook, haar voorkomen is altijd weer een bron van inspiratie voor me.

Lange oorbellen met een edelstenen druppel

Toen ik begon met het doorontwikkelen van mijn sieradenlijn, werden de Máxima oorbellen een belangrijk onderdeel van deze lijn. Lange sierlijke oorbellen met een edelsteen of Swarovski element, in de stijl waarin koningin Máxima ze vaak draagt. Deze statement oorbellen heb ik in vele variaties gemaakt door de jaren heen en vormen nog steeds een belangrijk onderdeel van de lijn unieke en handgemaakte sieraden van Jewels with Flair.

Inspiratie

Op Koningsdag zit ik altijd klaar in de startblokken om de altijd prachtige outfits te bewonderen, maar vooral ook om me te laten inspireren door de sieraden die de koningin en prinsessen dragen.

Ben jij ook op zoek naar een paar unieke oorbellen in de stijl van koningin Máxima? Je vindt ze hier verzameld in de webshop.

Maxima oorbellen

Maxima oorbellen mint blauw Lange oorbellen zoals Maxima vaak draagt

 

16 mei 2022 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.