Maatwerk sieraden

Ken je dat? De perfecte outfit gevonden voor een heel bijzonder feestje, maar wat is het moeilijk om bijpassende sieraden te vinden. Kies je voor een set in matching kleuren of ga jij voor een statement sieraad wat de show steelt, maar dan misschien net wel teveel de aandacht van jouw zorgvuldig gekozen outfit afleidt? Wat is nu wijsheid?

Trouwsieraden

Bijzondere gelegenheden vragen om net dat beetje extra aandacht voor je uiterlijk. Heerlijk vind ik dat, om van tevoren na te denken wat er in mijn kast hangt, of juist de stad in te gaan om te zoeken naar dé outfit. Sieraden uitzoeken is voor mij de kers op de taart. Nu heb ik makkelijk praten, met een schatkamer in de vorm van mijn atelier, met een keur aan kleuren en keuzes.

Regelmatig krijg ik de vraag of ik mee kan denken om bij een speciale outfit een unieke sieraden set te ontwerpen. Of het nu gaat om een sieraad bij een favoriete outfit of bij je trouwjurk, er is zoveel meer mogelijk dan je zelf kunt bedenken! Daarom heb ik de ontwerpservice in het leven geroepen.

Kleine aanpassingen

Ook als je al wel al je favoriete sieraad hebt gevonden, maar het nog net niet naar je zin is, dan is het mogelijk om kleine aanpassingen te laten doen aan je sieraad. Zie je bijvoorbeeld een geweldig paar oorbellen die je echt doen stralen, maar heb je geen gaatjes? Veel oorbellen zijn aan te passen naar een variant met oorclips!

Hieronder vind je een filmpje met een nieuw ontwerp uit SmeedStudio Erlinde. Oorbellen gemaakt uit één stuk zilverdraad. Een precies werkje met een sierlijke touch aan de Swarovski parels door de draaiingen over de parels heen. De met de hand gevormde haakjes zijn vervolgens gehard, zodat ze mooi in vorm blijven. Deze oorbellen zouden ook prima met andere kralen gemaakt kunnen worden.

Kan ik je dus helpen met het vinden van je sieraad? Ik doe het graag! Alle sieraden zijn uniek en met de hand gemaakt, dus er is veel mogelijk.

14 februari 2022 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.