Geel. Mode voorjaar 2018?!

Geel is een van dé kleuren voor 2018. Nu heb je net als met grijs, ook 50 tinten geel. Gelukkig maar, want van een fluorescerend gele outfit word ik niet heel erg gelukkig. Nu het nog winter is en ik nog geen lekker kleurtje heb opgebouwd, kies ik voor oker. Een mooie warme kleur, die lekker combineert met veel van m’n andere winterkleding. Als straks het zonnetje echt doorkomt, ben ik klaar voor die lekker frisse voorjaarskleuren en komen er zeker wat meer knallende geeltinten in mijn kast terecht.

Nu moet je als je kiest voor geel wat mij betreft wel een beetje nadenken over mix & match. Knalrode lippen vind ik voor mezelf wat minder passen dan bijvoorbeeld de naturel tinten waar ik eerder al over schreef. Ook qua sieraden kies ik dan liever voor minder felle tinten. Okergeel matcht mooi met zwart of wit. Bijvoorbeeld een armband met Swarovski elements in zacht wit of oorbellen met panter print.
Wat vind jij van deze combinaties?
16 februari 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.