Geboortesteen december: tanzaniet

Geboortestenen

Hoe bijzonder is het om iemand een ketting, armband of een paar oorbellen te geven met haar geboortesteen? Volgens de legende van de geboortestenen laat de geboortesteen die bij jouw geboortemaand hoort jou extra in je krachtstaan. 

Sieraad met geboortesteen van december

De geboortesteen van de maand december is tanzaniet. Tanzaniet is een variëteit van toisiet en is blauw / paars van kleur.  Tanzaniet zou o.a. negatieve energie omzetten in positieve energie en heeft een spirituele werking. 

Oorbellen met geboortesteen tanzaniet, de maand december Handgemaakte gouden ketting met tanzaniet hanger

Sieraad cadeau met geboortesteen tanzaniet

In de shop vind je alle geboortesteen sieraden gemakkelijk bij elkaar. Zo kun je eenvoudig een leuke sieradenset cadeau doen met bijvoorbeeld de geboortesteen tanzaniet. Kunt je nét niet vinden wat je zoekt? Maatwerk is ook mogelijk. 

Geboortesteen sieraad zelf samenstellen

Hoe leuk is het om een halsketting te dragen met de geboortestenen van je kinderen? Of wat dacht je van een geboortesteensieraad met de geboortesteen van je moeder tezamen met de geboortesteen van haar kleindochter en/of kleinzoon? Laat je geboortesteen sieraad ontwerpen door Erlinde Kramer en weet zéker dat je een uniek cadeau geeft! 

Lange handgemaakte oorbellen in blauw tinten 
22 november 2022 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.