De mooiste sieraden shop je bij Jewels with Flair!

Ben je op zoek naar mooie en kwalitatieve sieraden? Zoek dan niet verder! Bij Jewels with Flair vind je unieke en handgemaakte sieraden, die de perfecte accessoire zijn om te dragen. Alle sieraden worden met veel zorg en met de beste materialen gemaakt in het atelier van sieraadontwerper Erlinde Kramer. Hierdoor zul je lang veel plezier hebben van jouw favoriete sieraad. Haar collectie zit vol met verfijnde ontwerpen met een sierlijke uitstraling en flair!

Gouden en zilveren damessieraden

De collectie sieraden is beschikbaar in zowel goud als zilver. In het atelier maakt Erlinde alle producten met veel zorg met de hand en van de beste materialen om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Zij maakt gebruik van materialen als sterling zilver (925), rvs vintage, goudkleurig rvs of met een gouden plating. Jewels with Flair levert unieke ontwerpen, maatwerk, duurzame sieraden met edelstenen, Swarovski en zoetwaterparels.

Oorbellen, kettingen en armbanden

Of je nu op zoek bent naar een mooie set oorbellen, een ketting of een armband, alle producten in de webshop hebben een uniek ontwerp. In de collectie oorbellen vind je alles van minimalistische oorbellen tot maxima oorbellen en oorbellen met edelstenen. Ook de collectie kettingen heeft een ruime variatie aan keuzes, waaronder ook een prachtige ketting met Swarovski stenen. Wil je de hele set afmaken, dan hebben wij altijd een matchende armband beschikbaar.

Het leuke van de collectie is, dat je zelf kunt kiezen tussen goud of zilver en bij diverse artikelen kun je een keuze maken voor het type steentje die je daarbij wilt matchen. Hierdoor kun je jouw sieraad volledig naar wens samenstellen.

Maatwerk

Voordat de sieraden op de webshop komen gaan hier een hoop stappen aan vooraf. Door de verfijnde ontwerpen zorgt Erlinde ervoor dat de sieraden uniek zijn. Zie jij er een sieraad tussen staan en had je hem net iets anders gewild? Dat kan! Erlinde denkt graag mee om ook voor jou het perfecte sieraad te ontwerpen. De unieke sieraden van Jewels with Flair kunnen niet ontbreken in jouw collectie!

  • Gratis levering vanaf €40,-
  • Uniek handwerk vanuit Nederlands Atelier
  • Maatwerk is mogelijk
  • Duurzame materialen (uitgesloten verzilverd en verguld)