Ontvang inspiratie omtrent mode en direct 10% korting op je eerste bestelling!

 

Je ontvangt Mail met Flair met iedere week inspiratietips, mode en natuurlijk de nieuwste ontwerpen. Als Vip-lezer kun je daarnaast meedoen aan leuke kortingsacties én ontvang je een cadeautje op je verjaardag.

Image

Door je gegevens hierboven in te vullen ontvang je na bevestiging van je e-mail adres een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Ook ontvang je wekelijks Mail met Flair.  Je kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven, via de uitschrijf-link onderaan iedere mail die je ontvangt. We gebruiken Mailchimp als marketing platform. Je gegevens zullen daarom gedeeld worden met Mailchimp om de mail te kunnen afleveren. Hier vind je meer over hun privacy policy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Create a

Schrijf je in én ontvang 10% korting op je volgende aankoop!

De gegevens die je op dit formulier verstrekt gebruiken wij om contact met je op te nemen en marketing aan te bieden. Je stemt ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken zoals staat omschreven in ons privacy beleid. Uitschrijven kan op ieder gewenst moment volgens de ‘uitschrijf – link’ onderaan iedere mail die je ontvangt. We gebruiken je gegevens met respect en alleen voor onze eigen doeleinden.

De waardering van jewelswithflair.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 585 reviews.